Feestzaal De Splinter Bonheiden

Vrijetijdscentrum De Splinter Bonheiden

In bonheiden zijn ze druk bezig met de bouw van het nieuwe vrijetijdsgebouw De Splinter. Op deze nieuwe locatie zal er een jeugdhuis, de jeugddienst, de buitenschoolse kinderopvang en de vrijetijdsbalie terug te vinden zijn. De vrijetijdsbalie wordt een centraal aanspreekpunt voor alle vrijetijdsdiensten van de gemeente. Eveneens zijn er 2 polyvalente zalen voorzien die beschikbaar zal zijn voor alle doelgroepen en verenigingen.

De grote zaal zal beschikken over uitstekende voorzieningen voor alle mogelijke activiteiten zoals o.a. het seniorenfeest of grote evenementen van verenigingen. De kleine zaal zal vooral geschikt zijn voor vergaderingen en de activiteiten van jeugd- en sportkampen. Deze zaal zal, net zoals de grote zaal, beschikbaar zijn voor alle verenigingen en toegankelijk voor mensen met een beperking.

Meer informatie op www.bonheiden.be

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin