Feestzaal Offendonk Sint-Katelijne-Waver

Het OCMW van Sint-Katelijne-Waver verhuurt de polyvalente ruimte in residentie Offendonk. De zaal werd gebouwd in 2008 en biedt plaats aan zestig personen.

 De zaal is voorzien van comfortabele stoelen en tafels, beschikt over een bar en terras, glazen, bestek, …. maar er is geen keuken. In de zaal kan je gebruik maken van een geluidsinstallatie en projectiemateriaal. Residentie Offendonk is gelegen in het Centrum en beschikt over een ruime parking.

 Verenigingen kunnen de zaal gebruiken tegen een democratische prijs voor vergaderingen, cursussen, voordrachten,… Maar ook inwoners kunnen er terecht voor recepties en feesten, zolang er geen hinder is voor de bewoners van de flats en de omwonenden. Om die reden kan de ruimte in geen geval worden verhuurd voor fuiven. Na gebruik zorg je dat alles terug netjes op z’n plaats staat, het servies afgewassen is,…

Technische gegevens zaal

  • Aantal personen:
    • Aantal personen zittend: 42
    • Aantal personen rechtstaand: 63
  • Stijl: Modern
  • Bar: ja
  • Keuken: nee
  • Parking: ja

Contactgegevens:

Den Haes 8
2860  Sint-Katelijne-Waver

Tel: 015 31 31 35
Website: www.sintkatelijnewaver.be

 

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin