Feestzaal Sint Jakob

Deze eenvoudig ingerichte zaal (max. 49 personen) en de tuin kunnen gebruikt worden voor vergaderingen, recepties en feestjes.De ruimte beschikt over een toog, feestruimte en keuken met koelkasten, grote diepvriezer en kookgelegenheid. Vaatwerk, bestek, koffiezetapparaat, waterkoker zijn ter beschikking.

Eten en drank kan u zelf meebrengen of u doet beroep op een externe cateraar. Aansluitend aan het zaaltje is er een groot grasveld, van de openbare weg gescheiden door een parking. De zaal is gelegen in een rustige, groene omgeving en tegelijk gemakkelijk bereikbaar via afrit Mechelen Zuid en Mechelen Noord.

Technische gegevens:

  • Oppervlakte: ? m²
  • Aantal zitplaatsen binnen: 49 personen
  • Keuken aanwezig
  • Bar aanwezig
  • Stijl: rustiek
  • Tuinterras: ja
  • Aparte toiletten
  • Parkeergelegenheid

contactgegevens:
Feestzaal Sint Jakob
Stuivenbergbaan 141
2800 Mechelen
Rita.Roggemans@telenet.be
Tel: 015/34 89 92
Gsm: 0499/76 29 56
www.sintjakob.be

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin