Feestzaal Cohibar in Heist-op-den Berg

De Cohibar feestlocatie is gelegen in het hartje van Heist-op-den-berg. Een unieke locatie met een warm karakter dat zich leent voor diverse feesten met een capaciteit tot 200 personen. De buiten patio wordt voornamelijk gebruikt voor recepties en dit tot 100 personen. De Cohibar is een locatie met drankenformules vrij van traiteur. De verschillende prijspakketten zijn beschikbaar op aanvraag en na afspraak is er ook een mogelijkheid voor bezichtiging. De locatie is gelegen op 10 min van het station en Lijnbus 297 stopt naast de deur. Overnachting is mogelijk in het hotel op een wandelafstand van 250 m.

logo_zonder_achtergrondTechnische gegevens:

  • Licht en geluidvoorzieningen zijn aanwezig
  • Vestiaire tot 200 personen
  • zitplaatsen binnen :120 personen
  • zitplaatsen buiten: 50 personen
  • Traiteurs keuken aanwezig
  • Aparte toiletten
  • Parkeergelegenheid op wandelafstand

Cohibar cocktailcatering verzorgt dranken op locatie. Voor een standaard drankenformule tot een uitgebreide cocktailavond kan u beroep doen op onze diensten. Deze formules zijn steeds op maat van de klant en ideaal voor huwelijksrecepties, tuinfeesten, bedrijfsevents, opendeurdag, babyborrels enz..

Door onze ervaring in het bereiden van heerlijke cocktails bieden we ook cocktailworkshops aan. Deze worden vaak gegeven in het kader van een teambuilding, verjaardag of een vrijgezellenfeest.

contactgegevens:
Cohibar
Bergstraat 14
2220 Heist-op-den Berg
feestzaalcohibar@gmail.com
Tel: 0493/781872
www.cohibarfeestzaal.be

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin