Paella aan huis

Paella aan huis

Showcooking of het bereiden van gerechten voor de ogen van uw gasten is in. Meer en meer willen feestvierders naast lekker eten ook een portie animatie. Door de toevloed aan kookprogramma’s zoals Masterchef, Mijn restaurant en De beste hobbykok zijn mensen echt geïnteresseerd in het koken.

Paella is een ideaal gerecht om te serveren aan huis of in een feestzaal. Dit Spaanse gerecht kan met de nodige voorbereiding voor grote groepen klaargemaakt worden. Zo is er paella Valenciana (mix met kip, vis en schelpen), paella de marisco (paella met vis), paella de pollo (paella met kip en eventueel konijn) en zelfs vegetarische paella. Elke streek in Spanje heeft zijn eigen variant op dit rijstgerecht waarbij in het binnenland vooral kip, konijn, slakken en andere landdieren gebruikt worden en aan de kust vooral heerlijkheden uit de zee.

Paella aan huis is geschikt voor kleine en grote feesten waarbij in een grote paellapan in de tuin een lekker paella wordt klaargemaakt door een bedreven paellero (spaanse kok). Doordat de volledige bereiding terplaatse wordt uitgevoerd is dit een leuk spektakel voor de gasten. In combinatie met enkele Spaanse tapas heeft u een volledige maaltijd met een zuiders tintje. Afronden kan met enkele Spaanse desserten waaronder Crème Catalana.

Een paellafeest is ideaal voor op uw communiefeest, lentefeest of verjaardagsfeest.

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin

1 ReactieGeef een reactie

  • graag hadden wij een prijs gekregen om paella te verzorgen op een communiefeest te mechelen op 11 mei.

    +479326590