nOna bouwt nieuwe podiumzaal

Kunstencentrum nOna bouwt in centrum Mechelen (Begijnenstraat) een nieuwe podiumzaal op de terreinen van de voormalige Mechelse Drukkerijen. De nieuwe zaal is geschikt voor 100 tot 120 gasten. De bestaande zaal zal eveneens gerenoveerd worden. In totaal zal er 3,2 miljoen euro geïnvesteerd worden in nOna. Zoals de bestaande podiumzaal zal ook de nieuwe zaal verhuurd worden aan bedrijven en particulieren voor huwelijksfeesten, verjaardagsfeesten en andere evenementen. Hierbij wordt er wel rekening gehouden met activiteiten die vanuit nOna zelf plaatsvinden die natuurlijk voorrang hebben op externe activiteiten.

De opening van de nieuwbouw van het kunstencentrum heeft wel een jaar vertraging opgelopen en is pas voorzien voor september 2015.

KC Nona
Begijnenstraat 19-21
B-2800 Mechelen
Tel 015 20 37 80
www.nona.be

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin

1 ReactieGeef een reactie

  • Mogelijkheid verhuur zaal voor dansfeest ter ere van 35ste verjaardag, ongeveer 70 genodigden