Moeder wanneer feesten wij ?

Verjaardagsfeest

Verjaardagen, communies, huwelijken, jubilea elke gelegenheid lijkt wel goed om een feestje te bouwen. Al zijn er toch wel piekmomenten te herkennen wanneer deze feesten plaatsvinden. Weekends zijn enorm populair maar ook de vele feestdagen zijn topdagen voor feesten in de lage landen.

Januari is een topmaand voor de vele nieuwjaarsrecepties bij bedrijven. Februari en maart zijn rustige maanden voor de cateraars. Vanaf april begint het aardig druk te worden door de eerste lentefeesten.

Mei is één van de drukste maanden omdat er dan vele communiefeesten gevierd worden. Half juni is er eventjes een dipje door de examens maar dat wordt snel weer goedgemaakt eind juni en begin juli. Vanaf de 2de week tot eind juli is het enorm rustig omdat velen vakantie nemen in die periode.

Begin augustus trekt het feestgedruis weer aan om tijdens de laatste 2 weken van augustus een piek aan huwelijksfeesten te kennen. September en begin oktober blijft eveneens een maand waarbij er heel wat feestjes georganiseerd worden. Vanaf november wordt het wat rustiger voor particuliere feestjes maar de cateraars die evenementen voor bedrijven verzorgen hebben veel werk door de beurzen die dan plaatsvinden. December is dan weer een echte feestmaand voor zowel particulieren als bedrijven met uitschieters aan kerstfeesten en andere eindejaarsfeesten.

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin