Feestzaal De Kettinghe in Heffen

feestzaal de kettinghe

De kettinge is de naam die het nieuwe ontmoetingscentrum meekreeg en heeft een eigen Heffense geschiedenis. Toen de Zenne in de middeleeuwen één van de belangrijkste waterlopen was hing er een ijzeren ketting over deze rivier. Zo kon de stad Mechelen tol heffen bij de schepen die toen langs vaarden.

Het ontmoetingscentrum is 235 vierkante meter groot. Het beschikt over een grote zaal voor 188 personen, een kleine vergaderzaal van 16 personen, een moderne keuken en aangelegde buitenruimte met grasplein om te verpozen en een petanquebaan om een balletje te gooien.

Onze persoonlijke mening over deze feestzaal: Mooie en polyvalente zaal die heel handig op te splitsen is in een kleine of een grote zaal. De betonnen vloer vinden we iets minder geslaagd omdat hier nu al vet plekken op te zien zijn. Ook oogt de zaal een beetje kil door het gebruik van deze betonnen vloer maar ook door de TL verlichting die weliswaar gedimd kan worden wat dan weer een pluspunt is. De keuken is vrij ruim en beschikt over 2 verhoogde units in het midden waarvan er één voorzien is met een dubbele gootsteen. Heel handig om voorbereidingen voor een feest uit te voeren. Ook is er kookvuur en een afwasmachine in de keuken aanwezig. Hieronder kan u enkele foto’s van de keuken terugvinden.

Adres
De Kettinghe
SInt Amandusstraat 5
2801 Heffen

Tarieven ontmoetingscentrum De Kettinghe

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin

3 ReactiesGeef een reactie

 • Beste,

  Kunnen wij de gegevens krijgen van de persoon te contacteren voor eventueel de zaal te huren?

 • Hallo
  Wij hebben een feestje in jullie zaal De Kettinghe en de vraag was is dat ver van de stad om eventueel te kunnen overnachten of ergens daar in de buurt
  Gr Rita

 • Beste,

  Is de grote zaal vrij op zaterdag 29 september indien die vrij is kan ik aub jullie telefoon nr krijgen voor boeking.

  Groetjes