Moonbeat een unieke feestlocatie in hartje Mechelen

Kelder MoonbeatHet gebouw waar vroeger het Mechels Miniatuurtheater huisde is gerenoveerd tot een nieuw kunstencentrum genaamd Theater M. Naast een theaterzaal en een opnamestudio beschikt deze nieuwe cultuurlocatie ook over een foyer en een 17 de eeuwse kelder. Deze ondergrondse kelderruimte met prachtige gewelven en discrete verlichting is een pareltje voor het organiseren van uw feest in centrum Mechelen.

Technische gegevens
Theaterzaal foyer
De theaterzaal is uitgerust met podium, licht- en geluidsinstallatie. De nieuwe loges en bijhorend sanitair zorgen ervoor dat het voor de artiesten en de bezoekers aangenaam vertoeven is bij Theater M. De gezellige theaterfoyer is zeer uitnodigend om na de voorstelling te genieten van een drankje en een hapje of kan dienst doen als receptieruimte.

De huurprijs voor de theaterzaal inclusief de foyer kan u terugvinden op de website van Theater M. De prijzen zijn inclusief een technieker en de volledige PA en lichtinstallatie.

moonbeatKelder
De prachtige gewelfde 17 eeuwse kelderruimte onder de theaterzaal biedt tevens tal van mogelijkheden. Deze multifunctionele ruimte kan gebruikt worden voor allerlei doeleinden, zoals recepties,bedrijfsevenementen, tentoonstellingen, feesten,…
De ruimte beschikt over apart sanitair en een degelijke maar kleine keuken. De kelder wordt black box verhuurd en de tarieven kan u terugvinden op de website van Theater M.
Capaciteit zittend = max. 100 personen

Bereikbaarheid en parking
Te voet, met de trein of met de bus

  • 8 minuten wandelen richting Bruul en Markt vanaf het Station (gratis parking vanaf 19 u)
  • 5 minuten wandelen vanaf de Grote Markt via de Bruul

Parkeren:

  • Lessius parking aan de Zandpoortvest : 5 minuten te voet langs het park.
  • Parrallelbaan Hendrik Speecqvest: 3 minuten te voet langs de Hanswijkstraat.
  • In de stad gratis parkeren vanaf 19 uur

Adres en contactgegevens
Theater M / Moonbeat
Oude Brusselsestraat 10-12
2800 Mechelen
Tel 015 63 89 09
www.theaterm.be
info@theaterM.be

         

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin

1 ReactieGeef een reactie

  • Ik ben hier vroeger nog gaan kijken naar ’t echt Mechels theater als ik me niet vergis. Ik herken het vooral aan de speciale kelder. Als ik de foto’s bekijk heeft het wel een enorme transformatie ondergaan. Ziet er mooi uit, binnenkort eens een kijkje gaan nemen.