Nieuwe feestzaal in Heffen

Feestzaal Heffen

De nieuwe feestzaal in de Sint-Amandusstraat in Heffen zou tegen de zomer van 2012 klaar moeten zijn. Lokale verenigingen kunnen er tegen betaalbare huurprijzen gebruik van maken. Dat bevestigde burgemeester Bart Somers (Open Vld) op de algemene bewonersvergadering in Heffen.

Het stadsbestuur bouwt de zaal op vraag van de dorpsraad. De oude parochiezaal werd afgebroken en vervangen door een polyvalente nieuwbouw. Dit multifunctioneel complex heeft een vloeroppervlakte van 235 m² en bestaat uit verschillende ruimtes. Zo kan er op hetzelfde moment een vergadering, een feestje of een andere bijeenkomst plaatsvinden. Eveneens zal er aansluitend een overdekt terras voorzien worden. De kostprijs van deze nieuwe feestlocatie zal 639586 euro bedragen.

De oplevering wordt verwacht rond de zomer van 2012.


Grotere kaart weergeven

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin