Lazy sunday

Waarom niet eens origineel uit de hoek komen bij de organisatie van je volgende feest? De feesten die we namelijk blijven herinneren zijn degene die opvallen tussen de standaard-feesten. Daarom deze brainstorm-sessie om een aantal ideeën te verzamelen om het eens anders dan anders te doen.

– Lazy sunday (liefst bij goed weer op een rustgevende locatie); nodig uw gasten zondagmiddag uit maar bepaal geen vast uur. Voorzie zitzakken, hangmatten en andere rustattributen waar uw gasten kunnen liggen, hangen, zitten, enz…
Op de achtergrond klinkt er lounge muziek met een zachte beat. Drank kan zelf genomen worden uit de grote originele flashy verlichte drankkoelers die vol met ijs liggen. De hongerige magen vullen we via de walking dinner formule waarbij we rechtstaand, zittend en hangend eten. Origineel is show cooking waarbij een kok de maaltijd ter plaatse komt bereiden voor de ogen van de gasten. Paella, wok, pasta en barbecue zijn al zeker geschikte gerechten hiervoor. Als
dessert plaatsen we enkele gebakjes, wat fruit en een heuse Chocoladefontein.

      

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin