Huwelijksfeest, dag van je leven

Trouwen is terug in. Na het trouwfeest van William en Kate zullen weer meer en meer koppels hun voorbeeld volgen door ook in het huwelijksbootje te stappen. Dat een bruiloft niet zo duur moet zijn dan deze aan het Britse hof dat weet iedereen wel. Maar dat je een mooi trouwfeest kan hebben voor slechts een paar 1000euro dat weet niet iedereen. Belangrijkste tip, beperk het aantal gasten.

Bespaar op de feestzaal door een zaaltje te huren in een schoolgebouw, een clubhuis van een vereniging of feest gewoon bij je thuis.

Laat kennissen achter de bar staan en koop dranken goedkoop in de supermarkt.

Zelf koken is geen aanrader maar u kan wel een deel van de maaltijd voor uw rekening nemen zoals desserten of koude hapjes. Als hoofdgerecht kan u kiezen voor paella of een ander eenpansgerecht dat ter plaatse in een grote pan wordt klaargemaakt.

Meer en meer zie je dat koppels het saaiste deel van het trouwfeest laten vallen. Ze verwelkomen de gasten dan rond een uur of 8 ’s avonds en bieden vervolgens een maaltijd aan of soms enkel desserten waarna het feest losbarst op de dansvloer tot in de vroege uurtjes. Het inkorten van een trouwfeest heeft een positieve invloed op je budget.

Over de auteur Bekijk alle berichten

admin